„Familia este celula de bază a societății” se spune adesea pe la starea civilă când un cuplu se căsătorește. Că nu mai credem ca societatea acest aspect e foarte vizibil. Nu se mai privește familia ca un lucru important ci opțional. Nu mai este importantă familia și oamenii trăiesc în relații ilegitime, consecințele fiind vizibile în societate. Dacă celula de bază e atacată, toată societatea e cuprinsă de cancer ul păcatului.

Emisiunea Ștefaniei Horvath, Școala familiei în care are invitați oameni cu experiență în viața de familie, cu experiență în relația cu Dumnezeu și cu experiență în consilierea cuplurilor se vrea a fi pentru cei interesați, un punct de reper în comuniunea din familie. Pentru cei care vor să învețe în permanență cum pot trăi frumos, armonios, binecuvântat în familia lor, această emisiunea va fi ca o doză de vitamine săptămânală.

Vă provocăm la o audiție folositoare pe toți soții, soțiile dar și pe cei ce au da gând să se căsătorească în fiecare marți de la ora 20:00 sau în reluare sâmbăta de la ora 9:00.